Disney lanceert nieuwe clip van live-action ‘Cruella’

De live-actionfilm Cruella, over de slechterik uit 101 Dalmatiërs, verschijnt op 28 mei op Disney+. We hadden al verschillende teasers gekregen van de film, maar nu heeft Disney nog een extra fragment gelost. Daarop zien we hoe Cruella een bijzondere entree maakt op een fancy feestje.

Binnen iets minder dan een maand verschijnt de nieuwste Disneyfilm Cruella op Disney+. Daarin zien we Emma Stone als de jonge Cruella De Vil en komen we te weten waarom ze zo’n ongezonde obsessie met dalamatiërpuppybont gekregen heeft.

Cruella

Cruella speelt zich af in het Londen van de jaren 1970. Cruella heet dan nog gewoon Estella en probeert het te maken als modeontwerpster. De film is een soort origin story, een verhaal dat uitlegt waarom Cruella de Cruella is die de hele wereld leerde kennen in 101 Dalmatiërs.

Emma Stone kruipt dus in de huid van de slechterik Cruella De Vil. Daarnaast zullen ook Paul Walter Hauser en Joel Fry in de film te zien zijn. Zij spelen de trouwe handlangers van Cruella Jasper en Horace. Emma Thompson zal de barones spelen. Zij is al te zien in de nieuwe clip.

Feestje

In de nieuwe clip van Cruella zien we hoe Cruella De Vil haar entree maakt op een feestje van de barones. En die maakt ze in stijl. Zo heeft ze niet helemaal door hoe een champagnetoren werkt. Maar daarna maakt ze – volgens ons – een van de meest iconische entrees uit de geschiedenis. Cruella steekt haar mantel in brand en onthult zo een rode jurk. Het is een kledingwissel waar ze bij het Eurovisiesongfestival nog wat van kunnen leren.

Cruella is vanaf 28 mei 2021 te zien via Disney+. Om de film te kunnen zien, zal je wel een extra bijdrage moeten betalen.

Bekijk hier de nieuwe clip:

Meer
Lees meer...