Disney lost eerste trailer mét releasedatum voor ‘Cruella’

Cruella komt steeds dichterbij! Dat heeft Disney nog maar eens bevestigd door de allereerste trailer van de film op de wereld los te laten. We krijgen voor het eerst Emma Stone aan het werk te zien als Cruella de Vil. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, verschijnt op het einde van de trailer ook de officiële releasedatum van Cruella!

Disney maakte al een heel eind geleden bekend dat er een prequel van 101 Dalmatians zou komen. Die zou het verhaal vertellen van een jonge Cruella de Vil. Die indrukwekkende rol wordt vertolkt door niemand minder dan Oscarwinnares Emma Stone, die binnenkort haar eerste kindje verwacht.

Cruella

Het is ondertussen al meer dan anderhalf jaar geleden dat Disney het eerste beeld van Emma Stone als Cruella de Vil. Sindsdien heeft Cruella serieus wat vertraging opgelopen. Reden daarvoor is uiteraard de coronacrisis, die de hele wereld on hold heeft gezet.

Cruella is nu zo goed als af. Dat heeft Disney duidelijk gemaakt door de eerste trailer van de film op de wereld los te laten. We krijgen voor het eerst te zien hoe Cruella probeerde te overleven in de wrede modewereld in het Londen van de jaren 1970.

Bekijk hier de trailer voor Cruella:

Cruella op Twitter

Gisteren kondigde Disney aan dat de trailer van Cruella vandaag gelost zou worden. Dat deed de studio met de eerste officiële poster voor de film én een eigen Twitteraccount. “Hallo, wrede wereld”, stond boven de poster te lezen. “Nieuwe trailer komt morgen.”

Ondertussen is op dat Twitteraccount ook een tweede poster van Cruella verschenen. En de tekst die daarbij staat, doet vermoeden dat het nog lang niet de laatste zal zijn. “Ik ben nog maar net begonnen, schat”, staat daar te lezen.

Releasedatum

Helemaal op het einde van de Cruella-trailer lost Disney de officiële releasedatum van de film: 28 mei 2021. Wat niet duidelijk is, is of de film in de bioscoop zal verschijnen of niet. Eerder werd al gespeculeerd over een release direct op Disney+, maar daar rept Disney in de trailer met geen woord over.

Meer
Lees meer...