Disney lost eerste beeld van Emma Stone als Cruella De Vil

Emma Stone schittert vanaf 2021 in de nieuwe Disneyfilm Cruella. En om ons al een beetje uit ons lijden te verlossen, heeft Disney al een eerste beeld uit de film vrijgegeven. En dat ziet er echt cool uit!

Disney houdt jaarlijks een expo, de D23 Expo, waarin het bedrijf een deel van zijn plannen voor de komende maanden uit de doeken doet. Dat was afgelopen weekend opnieuw het geval en één van de plannen, dat is Cruella, de film over de villain Cruella De Vil.

Emma Stone als Cruella

Dat Emma Stone de rol van dalmatiërvachtfan Cruella zou spelen, was al een tijdje geweten. Maar nu krijgen we ook voor het eerst een beeld uit de film te zien. De foto toont Cruella met drie dalmatiërs en twee mannen op de achtergrond, die er nogal louche uitzien. Stone schittert in het zwart, met een wilde zwart-witte krullenbol.

Punk rock

De actrice verscheen ook via een video op de expo. Daarin vertelde Emma Stone dat de film een punk rock-vibe heeft. En dat is ook wel logisch, want Cruella is een prequel op 101 Dalmatiërs en speelt zich af in het Londen van de jaren 1970. Die periode staat namelijk bekend als het begin van het muziekgenre dat de wereld op zijn kop heeft gezet.

Meer
Lees meer...