‘Dancing with the Stars’ op VIER zal gepresenteerd worden door dit onverwachte duo

Dit najaar pakt VIER met ‘Dancing with the Stars’ uit met een nieuw dansprogramma en daar hoort natuurlijk een gepast presentatieduo bij. Daarom heeft VIER een nieuw duo gekozen om het te presenteren en dat belooft alvast de moeite te worden.

Dat VIER Sterren op de Dansvloer terugbrengt onder de noemer Dancing with the Stars was al even bekend. Verschillende bv’s zullen hun dansschoenen aantrekken en op de dansvloer uitvechten wie de beste is. Bij zo’n grootschalige show hoort natuurlijk ook een gepast presentatieduo en dat is nu bekend.

Van Plopsaland en de kleerkast naar de dansvloer

Sterren op de Dansvloer zal gepresenteerd worden duur het onverwachte duo Gert Verhulst en Jani Kazaltzis. Dit zijn uiteraard geen nieuwe gezichten voor de VIER-kijker. Zo presenteert Gert Verhulst natuurlijk al een tijdje de talkshow Gert Late Night op VIER, die ook dit najaar zal terugkeren. En stylist Jani Kazaltzis verhuisde eerder al van VIJF naar VIER voor Jani Gaat.

Nu zullen Gert en Jani dus hun krachten bundelen en samen Dancing with the Stars presenteren. De deelnemers, waarvan er nu nog geen bekend zijn, zorgen er dus ook maar best voor dat hun danspakjes stijlvol zijn want er is geen ontsnappen aan het strenge kennersoog van Jani.

Maar wij vragen ons vooral af of de twee net zoals Francesca Vanthielen en Jacques Vermeire in Sterren op de Dansvloer elke aflevering een duetje zullen dansen.

Dancing with the Stars zal dit najaar uitgezonden worden in het weekend op VIER.

Meer
Lees meer...