‘De Bachelor’: Sanne gebruikt date met Fabrizio om te roddelen over de andere dames

Woensdag is het al tijd voor de achtste aflevering van De Bachelor. Daarin zal Fabrizio opnieuw op verschillende dates gaan. Een daarvan is een dubbeldate bij z’n favoriete tante, de andere is een date met Sanne. En die laatste heeft een opvallende strategie voor de date.

Nog zes vrouwen zijn in de running om De Bachelor te winnen en met hoofdprijs Fabrizio terug naar huis te keren. Het wordt duidelijk dat de vrouwen alles uit de kast halen om in het spel te blijven en daarbij gaat Sanne op date met een missie.

Roddeldate

In de teaser voor de aflevering van woensdag 30 maart krijgen we te zien hoe Fabrizio met Sanne op date gaat. En op die date lijkt Sanne meer te willen doen dan enkel Fabrizio overtuigen van haar charmes. Zo vertelt ze ook over wat de andere dames vertellen wanneer Fabrizio niet in de buurt is.

“Ik kom er steeds meer achter dat er zo veel dingen gezegd worden die eigenlijk compleet uit de context worden getrokken door meisjes. Zij vatten dingen op, geven daar een eigen verhaal aan en gaan dat dan vertellen. Ik wil het niet meer horen.” Op de date vraagt Fabrizio wie er dan verhalen verspreidt. Daarop geeft Sanne het volgende antwoord. “De laatste dingen heb ik van Vanessa gehoord. Zij vertelde dat jij hebt gezegd dat je hier je vrouw niet gaat vinden.”

Tante

Naast de date met Sanne gaat Fabrizio ook met twee dames op bezoek bij zijn favoriete tante. We weten al dat Fabrizio de mening van z’n familie belangrijk vindt en daarbij kon zijn favoriete tante dus niet ontbreken. “Mijn tante is iemand die mensen goed kan aanvoelen”, laat Fabrizio weten.

Op de date lijkt Margaux vooral goed in de smaak te vallen. “Het zijn twee mooie meisjes, maar Margaux is speciaal en zo lief”, klinkt het. Of de dates een invloed zullen hebben op de beslissing van Fabrizio op de roosceremonie, zullen we woensdag te zien krijgen.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van woensdag:

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...