‘De Container Cup’ maakt startdatum bekend

We kwamen eerder deze maand al te weten dat De Container Cup terugkeert voor een derde seizoen en nu kennen we ook de exacte datum. Fans van het programma kunnen alvast maandag 28 maart aanduiden in hun agenda, want vanaf dan is het programma met Pedro Elias en Wesley Sonck terug.

Nog even geduld en De Container Cup is helemaal terug. In een nieuwe video, die opnieuw hilarisch is, maakt het presentatieduo Pedro Elias en Wesley Sonck de startdatum bekend. Al verloopt dat niet helemaal zonder problemen.

De Container Cup

In het filmpje is te zien hoe het duo probeert om de startdatum vast te leggen, maar hun agenda’s lijken niet helemaal te matchen. Uiteindelijk beslissen ze dan maar dat het nieuwe seizoen van De Container Cup van start zal gaan op maandag 28 maart 2022.

Pedro Elias maakt de kijkers alvast warm door te zeggen dat het al meteen vanaf de start de moeite wordt om te kijken: “Zeker kijken, want het begint met een echte smackdown. Het wordt echt een knaller!”. Waarschijnlijk mogen we in de eerste week dus al enkele topnamen verwachten. Wie dat zijn, houden Wesley en Pedro voorlopig nog voor zich.

Bekijk hier de video waarin presentatoren Pedro Elias en Wesley Sonck de start van het derde seizoen aankondigen:

De Container Cup is vanaf maandag 28 maart elke week van maandag tot donderdag te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...