Left Right
scrollTop top

‘De Cooke & Verhulst Show’ keert begin september als dagelijkse talkshow terug op Play4


De Cooke & Verhulst Show seizoen 2
© SBS

De enige dagelijkse talkshow van Vlaanderen keert op maandag 6 september terug op Play4. Vanaf dan kan je dus weer iedere dag genieten van Gert Verhulst, James Cooke en hun vele verrassende gasten in De Cooke & Verhulst Show.

Na acht seizoenen Gert Late Night verlieten Gert Verhulst en James Cooke eerder dit jaar de boot de Evanna en trokken ze in een studio voor de opvolger van hun succesvolle talkshow. Die kreeg meteen ook een nieuwe naam, waarbij ook de cohost eindelijk vermeld is: De Cooke & Verhulst Show.

Die reeks bleef doorgaan op het succes van zijn voorganger en dus is het niet meer dan logisch dat er een nieuw seizoen komt. Vanaf maandag 6 september ontvangen beide gastheren dus opnieuw dagelijks heel wat bekende en minder gasten, zowel mensen die in het nieuws zijn als mensen die een verhaal te vertellen hebben.

Gastenlijst

Eerder maakte het programma al bekend dat onder andere Tine Embrechts, Amelie Albrecht, Rani De Coninck, Lotte Vanwezemael en Margriet Hermans zich onder de gasten zullen bevinden. Daar komen met Herman Brusselmans, Rik Verheye, Jelle Cleymans, Marc-Marie Huijbregts, Frank Lammers en Erik Van Looy nog enkele grote namen bij op de gastenlijst.

De eerste week opent alvast veelbelovend met Matteo Simoni (maandag), Jani Kazaltzis (dinsdag), Goedele Wachters (woensdag) en Niels Destadsbader (donderdag). De shiny floor zal de eerste week ook worden opgeblonken voor onder andere Otto-Jan Ham, Dancing Dimi, Viktor Verhulst en Monica Geuze en sfeerberen van De Romeo’s.

Enkele van de gasten uit het tweede seizoen van De Cooke & Verhulst Show – Bron: Play4

De Cooke & Verhulst Show is vanaf maandag 6 september iedere dag rond 21.30 uur te zien op Play4.

Lees ook: ‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’: bekijk hier de start van het nieuwe seizoen


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…