‘De Droomfabriek’ krijgt nieuw seizoen en iedereen kan opnieuw dromen insturen

Eerder dit jaar was op VRT 1 een nieuw seizoen van De Droomfabriek te zien. Voor het eerst in meer dan 25 jaar kwam het iconische programma terug. Opnieuw stond presentator Bart Peeters aan het roer, deze keer met de hulp van Gloria Monserez. Het programma was een groot succes, dus beslist VRT nu om nog een seizoen te maken.

Ongeveer een jaar geleden maakte VRT 1 bekend dat een van de meest bekende programma’s aller tijden zou terugkeren. Het ging over De Droomfabriek, waarbij mensen hun dromen konden insturen. Ondertussen was het eerste seizoen van de nieuwe versie al te zien op de zender en zou er ook al een tweede volgen. Daarvoor is VRT opnieuw op zoek naar dromen en wensen.

De Droomfabriek

De opzet van De Droomfabriek is simpel. Mensen zenden dromen in en het programma maakt ze waar. Soms gaat het om kleine dromen, soms om iets grotere. In het eerste nieuwe seizoen was vaak te zien hoe mensen met zo goed als onmogelijke wensen kwamen, maar even goed waren er enkele mensen die de verrassing van hun leven voorgeschoteld kregen.

Het eerste nieuwe seizoen was een succes. Denk maar aan de jonge Otto die op bezoek mocht gaan bij Club Brugge en werd toegezongen door het hele stadion of een gezin dat het recept van hun overleden vader door Jeroen Meus liet klaarmaken.

Nieuw seizoen

Om dat succes te vieren is VRT nu op zoek naar nieuwe dromers. “Wil jij een lang verloren vakantielief terugvinden? Een opmerkelijk verborgen talent aan kijkend Vlaanderen tonen? Een kleine dagelijkse ergernis de wereld uit helpen? Een vriend of familielid verrassen of beetnemen? Een stunt uitvoeren waarvoor je vrienden je zot verklaren? Alles kan”, valt er te lezen op de website.

Je droom insturen voor het nieuwe seizoen van De Droomfabriek kan via deze link.

Meer
Lees meer...