‘De Droomfabriek’: Zo kan je jouw eigen Droomfabriek-beertje winnen

Vanaf zaterdag 3 februari 2024 is De Droomfabriek terug. Daarin zullen Bart Peeters en Gloria Monserez de dromen van duizenden Vlamingen in vervulling laten gaan. Dat zullen ze niet alleen doen, want elke week krijgen ze het gezelschap van een andere BV. Wie voor de aflevering al kan raden wie die BV zal zijn, maakt kans op een legendarisch Droomfabriek-beertje.

Geen Droomfabriek zonder de Droomfabriek-beertjes. We moesten er even op wachten, maar nu hebben we de bevestiging gekregen dat ook de beertjes terugkeren. Wie kans wil maken op zo’n beertje, houdt best de socials van VRT in de gaten, want daar verschijnen hints die je kunnen leiden tot de BV van de week.

De Droomfabriek

Het is bijna zover. Nu zaterdag, op 3 februari 2024, is De Droomfabriek na maar liefst 25 jaar terug. En bijna even legendarisch als het programma zelf, zijn de Droomfabriek-beertjes die elke gast in het programma mee naar huis mocht nemen. En deze keer hoef je niet in de studio aanwezig te zijn om zo’n beertje te krijgen.

Bart Peeters en Gloria Monserez zullen de presentatie van De Droomfabriek voor hun rekening nemen, maar dat doen ze niet alleen. Elke week zal er een andere BV hun vergezellen en wie dat is, kan je al voor de uitzending proberen te raden. In een video op Instagram leggen Bart en Gloria uit hoe je kan achterhalen wie de BV van de week is.

Elke week zal de BV in het grote Droomfabriek-beertjespak kruipen. Via de community “Op berenjacht met De Droomfabriek” op Instagram kan je meer tips verzamelen om te achterhalen wie er in het berenpak zit. Wie kan raden welke BV er in het pak zit, maakt kans op zijn, haar of hun eigen Droomfabriek-beertje.

Bekijk hier de video op Instagram:

De Droomfabriek is vanaf 3 februari elke zondag te zien op VRT 1 en online via VRT MAX.

Meer
Lees meer...