‘De Droomfabriek’ maakt Lotte wereldberoemd in nieuwe teaser

De Droomfabriek keert op zaterdag 3 februari na 25 jaar terug naar VRT1. Eerder kregen we al een teaser waarin Gloria Monserez een eerste droom in vervulling bracht en nu is er een tweede teaser waarin opnieuw een droom centraal staat. En dromer van dienst Lotte zag het groot.

Het is bijna zover. Binnen iets meer dan twee weken is De Droomfabriek terug. Vanaf zaterdag 3 februari zullen we elke week kunnen zien hoe de dromen van mensen in vervulling gaan. Na hun oproep in juli 2023 kreeg VRT meer dan 10.000 dromen binnen. En eentje daarvan gaat in een nieuwe teaser al in vervulling.

Wereldberoemd

Vorige week verscheen een eerste teaser voor De Droomfabriek waarin we zagen hoe de droom van Geertrui werkelijkheid werd. Zij droomde ervan om “de stem van iets” te zijn. En zo werd ze de stem van het reclamespotje voor De Droomfabriek. Nu is er een tweede teaser waarin een iets grootschaligere droom centraal staat.

In de nieuwe teaser is te zien hoe Lotte ervan droomt om wereldberoemd te worden. Gloria Monserez belt bij haar aan met de mededeling dat ze eigenlijk al wereldberoemd is. Op een tablet toont Gloria beelden van Amerika-correspondent Björn Soenens. Hij staat op Times Square in New York waar een foto van Lotte plots verschijnt op het grootste scherm van het plein.

Wie benieuwd is naar de andere dromen uit De Droomfabriek kan deze vanaf zaterdag 3 februari bekijken op VRT1. Elke week tonen Bart Peeters en Gloria Monserez in een liveshow welke wensen er in vervulling werden gebracht en worden er natuurlijk ook enkele vervuld in de show zelf.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor De Droomfabriek:

De Droomfabriek is vanaf 3 februari elke zaterdag te zien op VRT1 en online via VRT MAX.

Meer
Lees meer...