‘De Droomfabriek’ keert terug met Bart Peeters en Gloria Monserez

De Droomfabriek keert binnenkort terug! Dat maakte VRT zonet bekend. Voor de gloednieuwe versie zijn presentatoren Bart Peeters en Gloria Monserez nu volop op zoek naar dromen. Die kunnen vanaf nu, net zoals vroeger, worden opgestuurd met een (digitale) gele briefkaart.

Bart Peeters, die in zijn carrière hier en daar al wat dromen liet uitkomen, keert aan de zijde van Gloria Monserez terug naar De Droomfabriek. Samen maken ze in het voorjaar van 2024 aan de lopende band dromen en wensen van mensen waar.  

De Droomfabriek

Bart en Gloria gaan deze zomer in heel Vlaanderen op zoek naar naar geluk. Zij zullen voor De Droomfabriek opnieuw dromen waarmaken. Van opmerkelijke talenten tot kleine ergernissen de wereld uit helpen, het kan allemaal.

Het programma was voor het eerst te zien in 1989 en maakt ondertussen deel uit van het de tv-cultuur in Vlaanderen. In de eerste versie was Bart Peeters ook al aanwezig, maar bij deze nieuwe versie krijgt hij de hulp van het jonge talent Gloria Monserez. “Overal waar ik kom, wil ik mensen blij maken. Ik kan misschien de wereldproblemen niet oplossen, maar een beetje geluk in het rond strooien doet ook al heel wat”, klinkt het.

Gele briefkaart

De reeks zal in de loop van 2024 verschijnen en geïnteresseerden kunnen vanaf nu hun droom insturen. Bart en Gloria halen voor de gelegenheid de oude vertrouwde briefkaart weer vanonder het stof – jawel, die gele. Maar die hebben ze ook voorzien van een QR-code. Daarmee kan je je wens dus volledig digitaal doorsturen.

Stuur je filmpje, je verhaal of je droom voor De Droomfabriek in via vrtmax.be/doemee.

Meer
Lees meer...