‘Hotel Romantiek’: Philippe Geubels vervoegt Sven de Leijer en Gloria Monserez in datingprogramma voor 65-plussers

Hotel Romantiek komt later dit jaar terug. Daarbij zal het programma wel verhuizen van VIER naar Eén en zal het presentatietrio er anders uitzien. We wisten al dat Gloria Monserez samen met Sven de Leijer in het programma te zien zou zijn, maar nu is ook Philippe Geubels bevestigd als presentator van het vierde seizoen van Hotel Romantiek.

Eén heeft vandaag aangekondigd dat Philippe Geubels de derde presentator wordt van het nieuwe seizoen van Hotel Romantiek. Hij zal bijgestaan worden door Sven de Leijer en Gloria Monserez in het supermooie datingprogramma voor 65-plussers.

Hotel Romantiek

Het eerste seizoen van Hotel Romantiek verscheen in 2017 op VIER. Presentators van dienst waren toen Sven de Leijer, Otto-Jan Ham en Frances Lefebure. Het programma kreeg in 2018 een tweede seizoen en in 2019 een derde seizoen. Hierbij bleven de presentatoren dezelfde en bleef het programma ook bij VIER.

Na het derde seizoen bleef het stil rond het programma. Tot Sven de Leijer in januari aankondigde dat het programma zal terugkeren, maar nu te zien zal zijn op Eén in plaats van VIER (dat ondertussen omgedoopt werd tot Play4). Daarbij werd ook al meteen bekendgemaakt dat Gloria Monserez mee het programma zal presenteren. En nu volgt dus het nieuws dat ook Philippe Geubels mee op reis gaat. “Ik ben heel blij met Hotel Romantiek“, laat Philippe al weten. “Ik werk heel graag met oude mensen, dus ik denk dat de samenwerking met Sven vlot zal verlopen (lacht). En Gloria is echt fantastisch.”

Inschrijvingen

Verder blijft het concept volledig hetzelfde. Sven, Gloria en Philippe gaan een week op reis naar een voorlopig nog onbekende bestemming. Daar zullen ze voor cupido spelen voor een groep 65-plussers die op zoek zijn naar de liefde.

De inschrijvingen voor het vijfde seizoen van Hotel Romantiek zijn al sinds januari geopend, maar de deelnemers liggen nog niet vast. Wie zich geroepen voelt of graag een familielid of kennis wil inschrijven kan dat nog steeds doen via één.be/doemee. De inschrijvingen zijn nog open tot en met donderdag 31 maart.

Bekijk hier al een filmpje waarin Sven, Gloria en Philippe nog enkele deelnemers proberen sprokkelen:

Hotel Romantiek verschijnt later dit jaar op Eén.

Meer
Lees meer...