‘Hotel Römantiek’ keert terug op Eén met Gloria Monserez als nieuwe presentatrice

Na twee jaar afwezigheid keert Hotel Römantiek in 2022 terug voor een vierde seizoen. Dat zal deze keer niet te zien zijn op de zender Play4, maar wel op Eén. Daarnaast maakt ook Gloria Monserez haar debuut als presentatrice op de zender aan de zijde van Sven De Leijer.

Van 2017 tot en met 2019 was Hotel Römantiek te zien op VIER, zoals de zender Play4 toen nog heette. De presentatie werd daar verzorgd door Sven De Leijer, Otto-Jan Ham en Frances Lefebure. In het programma trekt een groep 65-plussers, die op zoek zijn naar de liefde, op een avontuurlijke reis in de hoop iemand te leren kennen. Dat leverde in het verleden al meerdere nieuwe koppels en zelfs een huwelijk op.

Na twee jaar afwezigheid keert Hotel Römantiek nu terug. Woestijnvis zal het programma deze keer niet maken voor zijn eigen zender, maar wel voor de openbare omroep Eén. Dat maakten presentator Sven De Leijer en gaste Gloria Monserez bekend in Vrede op aarde op Eén. Zij zullen ook samen de presentatie van dat nieuwe seizoen van Hotel Römantiek verzorgen. Voor de amper 20-jarige Gloria Monserez wordt het haar debuut op de zender Eén. Eerder was ze al actief als Ketnetwrapster en op StuBru.

Inschrijvingen

“Het programma is relevanter dan ooit. De liefde vinden, is voor iedereen een uitdaging, zeker in deze coronatijden. Maar voor ouderen is het nog moeilijker geworden. Hoe ontmoet je nieuwe mensen op een zekere leeftijd, zeker nu zij extra voorzichtig moesten zijn met hun contacten?”, zegt Lotte Vermeir, netmanager van Eén, aan de VRT. “Sven heeft al veel ervaring op Eén, en wordt perfect aangevuld door nieuw talent Gloria. Ik ben heel blij dat we met haar deze volgende stap op Eén kunnen zetten.”

Geïnteresseerde vrijgezellen die ouder zijn dan 65 jaar kunnen zich nu aanmelden op de website van Eén. Inschrijven kan tot vrijdag 11 maart 2022. Het nieuwe seizoen van Hotel Römantiek wordt later dit jaar uitgezonden.

Meer
Lees meer...