‘De Droomfabriek’ brengt in teaser eerste droom in vervulling

De Droomfabriek komt bijna terug! De laatste weken was er al een teaser te zien voor de reeks en daarover krijgen we nu een leuk weetje. Het ging namelijk al meteen om de eerste droom uit het nieuwe seizoen van de reeks.

Binnenkort keert het legendarische programma De Droomfabriek na 25 jaar terug. In het programma zullen Bart Peeters en Gloria Monserez elke week dromen in vervulling laten gaan. Iedereen kon de afgelopen maanden zijn, haar of hun wildste dromen opsturen naar De Droomfabriek en uit meer dan 10.000 inzendingen werden de mooiste, mafste en meest tot de verbeelding spekende dromen gekozen. De eerste daarvan zien we in de teaser al in vervulling gaan.

De Droomfabriek

In de nieuwe teaser voor De Droomfabriek wordt de eerste droom al meteen werkelijkheid. Het gaat om een droom van Geertrui. Zij droomde ervan om ooit de stem van iets te zijn. In de teaser krijgen we te zien hoe Gloria Monserez deze droom in vervulling brengt.

We zien hoe Geertrui twee korte zinnetjes inspreekt. “Dromen mag weer. De Droomfabriek, binnenkort op VRT1″. En wie geregeld naar VRT1 kijkt, heeft de ze zinnetjes in de stem van Geertrui waarschijnlijk al zien passeren. Het gaat namelijk om de stem in de officiële teaser voor De Droomfabriek die nu al enkele weken te horen is op de zender.

Voorlopig is het nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen van De Droomfabriek te zien zal zijn op VRT1. Maar aangezien we nu al de eerste droom kennen, zal het waarschijnlijk niet lang meer duren voor we ook de andere dromen te zien krijgen.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor De Droomfabriek:

Meer
Lees meer...