‘De Droomfabriek’ krijgt releasedatum

De Droomfabriek heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Het legendarische programma keert na 25 jaar terug. Daarbij keert ook Bart Peeters terug als presentator, waarbij hij deze keer zal worden bijgestaan door Gloria Monserez.

We weten ondertussen al meer dan een half jaar dat het legendarische programma De Droomfabriek zal terugkeren. In het programma, dat van 1989 tot 1999 te zien was op het toenmalige TV1, worden de dromen van kijkers werkelijkheid. In juli konden mensen hun dromen inzenden en vanaf februari zullen we te zien krijgen welke dromen zullen uitkomen.

De Droomfabriek

De Droomfabriek zal opnieuw gepresenteerd worden door Bart Peeters. Hij was er al bij in het eerste seizoen in 1989 en presenteerde het programma vijf seizoenen lang met verschillende cohosts. Het ging daarbij om Paskal Deboosere, Rani De Coninck en Sabine De Vos. Het zesde seizoen werd gepresenteerd door Rani De Coninck en Sabine De Vos en voor het zevende kreeg het programma met Johan Terryn en Tine Van den Brande twee nieuwe hosts. Maar nu keert Bart Peeters dus terug voor het achtste seizoen.

Hij krijgt het gezelschap van een nieuwe cohost, Ketnetgezicht Gloria Monserez. Met haar 22 jaar is ze te jong om De Droomfabriek nog gezien te hebben op televisie, maar ze kent het concept wel via haar ouders. “Voor mij was het een programma waar m’n ouders heel blij en nostalgisch en met grote ogen naar terugkeken. Toen ze hoorden dat ik het mocht presenteren was hun reactie dan ook: ‘Wat?!'”

In een nieuwe teaser komen we te weten dat De Droomfabriek terugkeert op zaterdag 3 februari. Vanaf dan zullen we dus elke zaterdag dromen in vervulling zien gaan op VRT1.

Vanaf zaterdag 3 februari kan je De Droomfabriek elke zaterdag live kijken op VRT1 of online via VRT MAX.

Meer
Lees meer...