De foto’s van Prins Harry op internaat bewijzen dat hij ook maar een gewone jongen was

De foto’s van Prins Harry op internaat bewijzen dat hij ook maar een gewone jongen was

Prins Harry is intussen in de dertig en een getrouwd man, maar ooit zat ook hij op de schoolbanken. Van zijn tijd op het exclusieve internaat Eton School zijn nu opnieuw foto’s opgedoken en eigenlijk kunnen we daaruit alleen concluderen dat Harry Windsor een doodgewone gast was.

Prins William, de jongste zoon van prinses Diana en kroonprins Charles, is intussen 33 jaar. Op 19 mei 2018 trouwde hij met Meghan Markle, de Amerikaanse actrice die voor iedereen de prinsessendroom waarmaakte. (Lees hier over de 9 royals die wel nog vrijgezel zijn!) Allemaal heel volwassen keuzes. Maar twintig jaar geleden was Harry gewoon een jongeman die naar school ging. Daarvan zijn nu foto’s opgedoken.

Lees hier alles wat je nog niet wist over prinses Diana of Wales.

Eton

Toegegeven, de schoolervaring van Harry zag er wellicht iets anders uit dan die van Jan Modaal: hij ging naar de exclusieve Eton School, één van de privéscholen waar elk jaar talloze toekomstige ministers, kabinetmedewerkers en zakenmoguls afstuderen. En ook behoorlijk wat royalty dus. Eton is een internaatschool: Harry bleef er dus steeds zes weken aan een stuk en ging enkel tijdens de vakanties naar huis.

Dat wil ook zeggen dat hij zijn eigen decoratie mocht kiezen. Eerlijk, eigenlijk ziet Harry’s thuis er verdacht hard uit als de slaapkamer van elk kind in de jaren negentig. Kijk zelf maar:

epa

Een fles water, wat posters, deo, een stereoketen met dubbele casettespeler en mogelijkheid om drie cd’s na elkaar af te spelen: ja, dat hadden wij ook allemaal liggen. Oké, Harry draagt dan wel een kostuumvest en witte strik (het uniform van Eton), maar had ook ook gewoon tandpasta, een tandenborstel en spoelmiddel nodig.

Dit zijn 7 dingen die je nog niet wist over Meghan Markle, de vrouw van prins Harry.

Halle Berry

Wél opvallend: op de mat die Harry achter z’n bureau had hangen, staat ook een foto van een wel héél verleidelijk kijkende Halle Berry. En linksboven de foto spotten we een halfnaakte editie van de Oscarwinnende actrice. Harry was duidelijk onder de indruk van haar … acteerkwaliteiten.

Halle Berry, intussen 52 jaar oud (!), zag ook de foto’s en trollde de prins dan maar op haar Twitteraccount. Dat de prins een crush had op haar twintig jaar jongere zelf, is natuurlijk geweldig flatterend en ook lichtjes gênant. Mocht niemand van Harry’s vrienden op z’n trouw een beschamend verhaal over Harry verteld hebben, laat het dan maar over aan Halle Berry.

Een beetje schattig zijn de foto’s van de jonge prins natuurlijk ook wel: hij is echt nog piepjong op de foto’s, al herken je perfect de trekken waar Meghan Markle verliefd op werd. Op de achtergrond van één van de foto’s zien we ook nog een foto van wijlen prinses Diana, de mama van Harry. Een mooi detail. Later tijdens zijn huwelijk zou Harry ook een eerbetoon brengen aan zijn moeder (lees hier hoe ze dat voor elkaar kregen).

Wat leren we nog uit de foto’s? Dat Harry, net zoals de rest van ons, moest zwoegen om door z’n cursussen te geraken en dat hij dezelfde poster van de werkmannen boven New York boven z’n bed had hangen als de rest van ons. Ook een foto van prins Charles is daar te zien. Op één foto zit de prins op z’n bed: dat heeft een blauw vierkantenmotief. De lamp die hij op zijn bureau gebruikt, lijkt dan weer rechtstreeks uit IKEA te komen.

Honden

Eén foto is verder dan weer verbazend: de honden waarmee Harry gefotografeerd wordt, doen natuurlijk meteen denken aan de honden van de Queen. Maar aangezien Harry op Eton naar school gaat, zijn het waarschijnlijk niet zijn huisdieren, bezoek mag namelijk ook niet. Eton heeft echter wel een ‘huismeester’, die wonen ook op de school met hun gezin. De honden zijn dus waarschijnlijk van hem afkomstig.

Gesponsorde artikelen