De Jingle Bal van Music For Life zingt het foutste kerstlied ooit in de stem van Philippe Geubels

De Jingle Bal van Music For Life zingt het foutste kerstlied ooit in de stem van Philippe Geubels

Bij Music For Life van Studio Brussel hoort elk jaar ook een gadget en dit jaar is dat een kerstbal. Maar het is niet zomaar een kerstbal, integendeel. De Jingle Bal zingt namelijk een kerstliedje, ingezongen door Philippe Geubels. En dat is precies wat je daarvan zou verwachten. 

Binnen precies twee weken start De Warmste Week van Studio Brussel in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Presentatoren Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems zullen dan een week lang radio maken in open lucht. En net als ieder jaar hoort daar een gadget bij waarvan de opbrengst integraal naar het goede doel gaat. Dit jaar is het een wel heel speciale kerstbal.

De Jingle Bal

Studio Brussel verkoopt dit jaar de Jingle Bal, een kerstbal als geen andere. Want deze kerstbal zingt het nummer Jingle Bal, ingezongen door niemand minder dan Philippe Geubels. Verwacht je dus maar aan heerlijke zinnen als: “mijnen bal hangt in uw boom, of waar je hem ook steekt” en “lekker glad en goed van geur, mijn bal in uwen boom”.

Je koopt de vuilgebekte kerstbal voor 5 euro in Bel&Bo, As Adventure, Lidl, Bristol, Dreamland/Dreambaby, op de Warmathons en op het evenementeiland van De Warmste Week in Puyenbroeck.

De opbrengst van de Jingle Bal wordt verdeeld onder alle goede doelen van Music For Life 2017.

Beluister hier alvast het hilarische nummer van Philippe Geubels:

Gesponsorde artikelen