De kans is heel klein dat er ooit een Friends-reünie komt: Matthew Perry krijgt er zelfs nachtmerries van

De kans is heel klein dat er ooit een Friends-reünie komt: Matthew Perry krijgt er zelfs nachtmerries van

Nu zowat elke succesvolle serie een remake krijgt, groeit de hoop dat het er dan toch eindelijk van gaat komen: een Friends-reünie. Als de wereld naar één remake uitkijkt, is het die wel! Al duwt Matthew Perry die hoop al meteen de kop in. Hij zou ‘neen’ zeggen tegen een Friends-reünie. Hij heeft er zelfs nachtmerries over …

Na remakes van, onder andere, Will & Grace, Full(er) House en Arrested Development, moet het nu toch echt eens de beurt gaan zijn aan wat velen de beste sitcom aller tijden vinden: Friends. Maar als het aan Matthew Perry ligt, zal die reünie er spijtig genoeg nooit komen. “Ik heb een terugkerende nachtmerrie”, zegt hij aan Variety, “en dat is echt waar. Ik droom dat we Friends opnieuw maken en dat het niemand boeit. We doen een hele nieuwe serie, we komen terug, en het kan niemand wat schelen.” En daarom zou hij ook ‘neen’ zeggen tegen een Friends-reünie. “We zijn zo sterk geëindigd. We kunnen daar echt niet over”, meent Perry. “Dus waarom zouden we het opnieuw doen?”

Een reünie zonder Matthew Perry, en dus zonder Chandler, zou uiteraard nutteloos zijn. Al zou een smak geld Perry misschien toch van gedachten kunnen doen veranderen. In 2002 waren er al een paar barstjes in het huwelijk. Toen eisten Perry en de andere vijf al meer geld. Zo bereikten ze een, tot dan ongeziene, gage van 1 miljoen dollar per aflevering. Dus, NBC, haal je geld maar boven, want die Friends-reünie moet er echt absoluut komen!

NBC

Gesponsorde artikelen