‘De Mol’ 2020 speelt zich af in dit land

Het land van het nieuwe seizoen van De Mol is bekend. In een mysterieus filmpje op VIER waren verschillende quotes van Gilles De Coster te horen. En dat waren dus niet enkel random quotes, maar ze verklapten ook de bestemming van De Mol 2020.

Het nieuwe seizoen van De Mol staat voor de deur en we weten nu al waar dat seizoen zich zal afspelen. Na verre bestemmingen als Argentinië, Zuid-Afrika en Vietnam, zoekt De Mol het dit jaar wat dichter bij huis.

Griekenland

Er verscheen een filmpje op VIER, met de aankondiging van een nieuw programma getiteld Lion Marked Legend. Da’s op zich niet zo vreemd, ware het niet dat een personage uit het spotje wel heel hard leek op presentator Gilles De Coster. En ook het deuntje van de “reeks” deed een belletje rinkelen bij fans van De Mol.

Op Twitter gingen de fans van het programma dan ook al snel aan het puzzelen. En dat was niet zonder succes. Want al na enkele ogenblikken was de code al gekraakt. Twittergebruiker @markreid90 ontdekte namelijk dat “Lion Marked Legend” een anagram is voor “De Mol in Griekenland”. Het VIER-programma zal zich dus afspelen in het (niet zo) verre Griekenland.

Begin 2020

Vorig jaar werd de bestemming van De Mol later bekendgemaakt, dus lijkt het erop dat het nieuwe seizoen van de reeks ook sneller op de buis zal verschijnen dan het afgelopen jaar. We kunnen dan ook verwachten dat de kandidaten binnenkort bekendgemaakt zullen worden.

Wij kunnen alvast niet wachten om opnieuw op zoek te gaan naar de verrader in de groep. Of moeten we hem voor de gelegenheid het paard van Troje noemen?

Ondertussen is het nieuws ook bevestigd door Gilles De Coster op Twitter:

Meer
Lees meer...