‘De Mol’: Dit is na aflevering 5 (nog steeds) jullie hoofdverdachte

De zoektocht naar de mol is volop aan de gang en wij doen dat naast onze artikels ook in onze eigen Facebookgroep, waarin iedereen vrij zijn, haar of hun theorieën mag delen. En daarbij is er in onze groep na vijf afleveringen nog steeds dezelfde hoofdverdachte.

In onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze meer dan 67.000 leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 1.366 mensen hun mening en dat levert na de vijfde aflevering de volgende ranking op.

Hoofdverdachte: Senne

Net zoals de afgelopen weken blijft Senne de hoofdverdachte in onze Facebookgroep. Deze week haalt hij met 459 stemmen zelfs 34 procent van de stemmen achter zich. Dat is nog eens zeven procent meer dan vorige week. De actie waarbij Senne door zijn keuze voor een weekendje Amsterdam 3.600 euro verloren liet gaan, heeft waarschijnlijk nog een aantal mensen kunnen overhalen.

Vorige week was het Stéphanie die op de tweede plaats stond, maar deze week gaat het om Michaël. Hij haalt met 395 stemmen 29 procent van het totaal. Bij hem zal het waarschijnlijk het moment geweest zijn waarop hij nét voor de andere spelers aankwamen de zuilen liet vallen, dat nog enkele twijfelaars over de streep hielp. Stéphanie blijft ook verdacht en haalt met 294 stemmen 21 procent van het totaal.

sinds vorige week volgt Stéphanie wel heel dicht achter hem. Senne haalt met 354 stemmen 26 procent, terwijl Stéphanie met 342 stemmen volgt op 25 procent. Vorige week haalde Senne nog 31 procent van de stemmen en Stéphanie 18 procent.

Minst verdacht: Bernard

Onderaan verandert er weinig. Net zoals vorige week zijn Charlotte en Bernard een stuk minder verdacht dan de rest. Bernard haalt daarbij de minste stemmen. Hij kreeg er deze week 95 achter zijn naam, wat er wel 21 meer zijn dan vorige week. Maar met 6 procent van de stemmen hinkt hij duidelijk achterop.

Ook Charlotte wordt in onze groep weinig verdacht. Zij kreeg 123 stemmen en haalt zo 9 procent van het totaal. Er is dus duidelijk een groot verschil tussen de drie hoofdverdachten in onze groep – Senne, Michaël en Stéphanie – enerzijds en Charlotte en Bernard anderzijds.

Bekijk hier de volledige grafiek met de verdenkingen:

De Mol hoofdverdachte groep aflevering 5
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...