‘De Mol’: Bekijk hier de eerste reactie van de tweede afvaller

Gisteren was het al tijd voor de tweede aflevering van het twaalfde seizoen van De Mol. En daarbij hoort uiteraard ook een nieuwe afvaller. Het werd uiteindelijk Karolien, die als tweede het spel moest verlaten. Ze had net voor de eliminatie vier pasvragen laten liggen en die bleven duidelijk nog nazinderen. In een nieuwe video zien we de reactie van Karolien, nadat ze in de auto stapte.

Na de spannende laatste opdracht in de tweede aflevering van De Mol, moest er opnieuw iemand vertrekken en dat werd Karolien. Ze zei nog tegen Philippe dat ze “blij zouden zijn in de ochtend” omdat ze de doos van Pandora niet geopend hadden, maar dat pakte anders uit. In de auto huiswaarts praatte Karolien na met online redactrice Kelly.

Karolien

“Dit is niet waar je op hoopt als je ’s morgens opstaat”, begint Karolien. “Ik heb gespeeld en verloren.” Vervolgens krijgt Karolien de vraag hoe het voelt om deel te nemen aan De Mol. “Het is te gek voor woorden. Ik heb mij ingeschreven voor De Mol omdat ik dacht: ‘Het is goedkoper dan een motor kopen in een midlifecrisis’.” Dit antwoord verrast Kelly: “Heb jij een midlifecrisis?”. Waarop Karolien meteen antwoordt: “Volop”.

En dan volgt natuurlijk dé vraag: “Heb je er spijt van dat je die doos niet geopend hebt?”. Het antwoord spreekt voor zich: “Ja, uiteraard nu wel. Dat is de afweging die je op dat moment maakt en nu is het makkelijk om te zeggen: ‘Dju‘. Maar het is wel dju.” Daarna komt Karolien met een opmerkelijke vergelijking. “Het was echt Temptation Island. We zitten op een eiland en we kwamen samen in de verlokking en we hebben aan de verleiding weerstaan. En dat pikt nu wel een beetje.”

“Ik heb het misschien te eerlijk gespeeld en dat is misschien een mooie eigenschap, maar in De Mol is dat niet de geschikte eigenschap.”

Bekijk hier de eerste reactie van Karolien:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...