‘De Mol’: Herbekijk hier hoe de kandidaten reageren wanneer hun mama vraagt of ze de mol zijn

De aflevering van De Mol waarin de kandidaten bezoek krijgen van iemand van het thuisfront kan elk seizoen voor verduidelijking zorgen. Dit jaar was dat voor iedereen zijn of haar mama (en voor Stéphanie haar zus). En die kennen hun zoon of dochter (of zus) natuurlijk beter dan wie dan ook. Daarom kan het zeker interessant zijn om nog eens wat uitgebreider te kijken naar de gesprekken tussen de deelnemers en hun mama (of zus).

Niemand kent je beter dan je eigen mama, dus is het interessant om bij De Mol te kijken welke mama er twijfelt aan de onschuld van haar zoon of dochter. In de aflevering kregen we te zien dat niet alle mama’s hun kind geloven wanneer ze zeggen dat ze de mol niet (of juist wél) zijn.

“Ben jij de mol?”

Net zoals elk jaar vragen de bezoekers aan de deelnemers of ze de mol zijn. Iedereen ontkent dit natuurlijk, maar enkele mama’s geven aan dat ze er niets van geloven. Zo lijkt de de mama van Senne er niets van te geloven en ook de mama van Charlotte twijfelt aan de eerlijkheid van haar kind. Stéphanie probeert haar zus dan weer te overtuigen dat ze wel de mol is door haar “SI“-tattoo te tonen.

Wie hoopt nog iets te ontdekken in dit fragment en het dus nog een keertje opnieuw wil bekijken, hoeft het niet te gaan zoeken in de aflevering. Play4 heeft het fragment namelijk ook apart gedeeld, waardoor je het hier naar hartelust kan herbekijken. Valt er jullie nog iets op?

Herbekijk het fragment hier:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...