‘De Mol’: Herbeleef hier de ongelofelijke 24 uur van Bernard en Senne

De halve finale van De Mol zorgde voor een enkele wel heel opmerkelijke fragmenten. De vier kandidaten brachten 24 uur apart door en die uren verliepen voor iedereen (behalve voor Michaël dan) op een heel bijzondere manier. Zo ontmoette Bernard Romelu Lukaku in Rome en vloog Senne over naar België om daar een bad te nemen met de mama van Bernard.

In de voorlaatste aflevering van De Mol kregen we misschien wel de leukste opdracht van het seizoen te zien. De vier deelnemers moesten elk in een andere auto – uiteraard een BMW – stappen en gingen een mysterieuze 24 uur tegemoet. Na afloop moesten ze – ongeacht wat er echt gebeurde – vertellen wat er op het kaartje stond in hun wagen. Michaël ging zo naar het Italiaanse vasteland zwemmen, maar dat bleek een leugen te zijn. Charlotte reed wel echt met een mountainbike van de vulkaan Etna. Maar de gekste verhalen kwamen van Bernard en Senne.

Voetballen met Romelu Lukaku

Bernard vertelde aan tafel dat hij gevoetbald had met Romelu Lukaku. Ondertussen had hij ook nog tijd voor een bezoekje aan de kapper, het Colosseum en de Trevifontein. En hoe ongeloofwaardig dat allemaal ook klonk, het bleek volledig waar te zijn.

Bernard reisde met de nachttrein, die ook een stukje op de boot deed, naar Rome. Daar kon hij eerst een beetje de toerist uithangen en naar de kapper gaan, om dan vervolgens Romelu Lukaku te ontmoeten. Tijdens die ontmoeting kwamen we te weten dat de voetballer geen fan is van De Mol want “hij snapte nooit het concept”. Bernard heeft alles dan wat proberen uit te leggen en heeft ook daadwerkelijk een balletje getrapt met de voetballer.

Bekijk hier het fragment van Bernard:

Een bad met de mama van Bernard

En dan moest het verhaal van Senne nog komen. Hij vertelde dat hij in de afgelopen 24 uur heen en weer vloog naar België. Daar zou hij dan een bad genomen hebben met de mama van Bernard, in het huis van Bernard.

Het klonk allemaal te zot om waar te zijn, maar het bleek wel degelijk te kloppen. Senne maakte inderdaad een tripje terug naar België om daar met de mama van Bernard samen een bad te nemen. Hij ontmoette zo ook de vrouw en de kat van Bernard en kon zo wel nog een boodschap en een knuffel overbrengen aan Bernard.

Bekijk hier het fragment van Senne:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...