‘De Mol’ deelt beelden van hilarische selectieproef

De Mol gaat op zondag 21 maart van start. Afgelopen zondag leerden we de tien kandidaten kennen. Zij werden geselecteerd uit meer dan 30.000 kandidaturen. Nu krijgen we te zien wat zij onder andere moesten doen om hun plekje bij de laatste tien te veroveren. En dat is misschien niet wat je zou verwachten.

Heb je je altijd al afgevraagd hoe de selectierondes van De Mol er precies uitzien? Dan hebben we goed nieuws. Want Play4 heeft een video gedeeld van één van de opdrachten die de mogelijke kandidaten van De Mol voorgeschoteld kregen. En de beelden daarvan zijn werkelijk hilarisch.

Filmtitels uitbeelden

Misschien denk je dat de mogelijke deelnemers van De Mol fysieke proeven voorgeschoteld krijgen tijdens de selectierondes of dat ze moeilijke breinbrekers moeten oplossen. Maar eigenlijk zien die proeven er heel anders uit. Zo blijkt nu uit een video waarin we zicht krijgen op het selectieproces.

In de video krijgen alle mogelijke deelnemers de opdracht om filmtitels uit te beelden. Deze gaan van Back to the Future en Tomb Raider tot Fifty Shades of Grey. Op die manier kunnen de makers van De Mol zien wie er enthousiast genoeg is om de opdrachten leuk te maken. En het mag alvast duidelijk zijn. De tien die gekozen zijn, zullen zeker zorgen voor goede televisie.

Bekijk hier het fragment van De Mol:

De Mol is vanaf zondag 21 maart elke week te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...