Left Right
scrollTop top

‘De Mol’: Allereerste afvaller Jens krijgt toch een mooi aandenken aan zijn korte deelname


De Mol Jens
© Play4

Het seizoen van De Mol zit erop. Hoewel dat voor ons negen weken duurde, duurde het voor Jens amper enkele uren. Al na de eerste opdracht moest hij het spel verlaten en werd hij vervangen door Noah. Het kwam als een zware domper voor Jens die voor z’n deelname nog liet weten dat hij liever zou meedoen met De Mol dan de lotto te winnen.

De West-Vlaming Jens heeft waarschijnlijk het kortste De Mol-avontuur uit de geschiedenis gehad. Na amper één opdracht in een regenachtig maïsveld in Liedekerke moest hij het spel verlaten. Maar tijdens de reünie was hij wel van de partij en daar had Gilles De Coster nog een mooie verrassing voor hem.

Jens

In de reünie-aflevering kwamen we te weten dat Jens bij de onverwachte eerste test maar één van de vijf vragen juist kon beantwoorden. Ook anderen haalden op die test maar één op vijf, maar Jens deed het langste over zijn test, dus moest hij het spel al verlaten voor de reis begon.

Jens zijn deelname werd uiteindelijk toch nog wat langer omdat hij ook aanwezig was bij de reünie met alle kandidaten. Daar werd hij – licht sadistisch – gekoppeld aan Noah die in zijn plaats meeging naar Duitsland. Maar de joviale West-Vlaming kon hem dat allemaal vergeven.

Op het einde van de aflevering had Gilles De Coster nog een klein cadeautje voor hem bij om de pijn wat te verzachten. Jens kreeg een antieke koekoeksklok en een reis naar de Duitse Moezelstreek. Het is waarschijnlijk niet beter dan de lotto winnen, maar toch is het een mooi aandenken aan een te kort avontuur.

Bekijk hier het fragment:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…