‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten na aflevering 2

De Mol is twee afleveringen ver. Dus moesten we ook al afscheid nemen van twee kandidaten. Na het afscheid van Matteo Simoni, was het in de tweede aflevering Samya die het spel moest verlaten. Daardoor blijven er nu nog acht kandidaten over en dit zijn de verdachtste in onze Facebookgroep over De Mol.

In onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 1.462 mensen hun mening en dat levert na de tweede aflevering de volgende ranking op.

Leïla

De nieuwe hoofdverdachte in onze Facebookgroep is Leïla. Zij kreeg 339 stemmen, wat goed is voor 23,19 procent van het totale aantal stemmen. Leïla viel natuurlijk op door haar foute antwoorden op de trein en doordat ze won in de race om de filmpjes van de vallende lamp te kunnen zien.

Voor de tweede week op rij staat Ruben op de tweede plaats. Hij kreeg 282 stemmen ofwel 19,29 procent. Op de derde en vierde plaats vinden we het duo Lieselot en Toos, die vorige week nog voor een vrijstelling streden. Lieselot haalt 12,86 procent van de stemmen (188 stemmen), Toos volgt met 12,31 procent (180 stemmen) op de vierde plaats.

Lancelot

Ook onderaan is er iets bijzonder gebeurd, want Lancelot, die vorige week in de groep het meest verdacht was, staat nu helemaal op de laatste plaats. Hij kreeg 104 stemmen, wat overeen komt met 7,11 procent van het totaal.

Ook Comfort (108 stemmen/7,39 procent), Conny (122 stemmen/8,34 procent) en Thomas (139 stemmen/9,51 procent), worden minder verdacht in de groep.

Bekijk hier een overzicht van alle stemmen:

De Mol verdachten na aflevering 2
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips!

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...