‘De Mol’: Afvaller Samya reageert op haar leukste momenten

In de tweede aflevering van De Mol moesten we jammer genoeg afscheid nemen van de immer goedlachse Samya. Zij vulde haar test het slechtste (of het traagste) in, waardoor ze – na Matteo Simoni – als tweede kandidaat het spel moest verlaten. In een nieuwe video reageert Samya op haar leukste momenten uit haar korte deelname.

Na een dagje aardappelen schillen bij het leger moest Samya op het einde van de tweede aflevering De Mol verlaten. Veel te vroeg moesten we zo afscheid nemen van een van de vrolijkste deelnemers van het jaar. In een video blikt Samya – aan de hand van haar favoriete foto’s – terug op haar deelname.

Samya

In de video toont Samya enkele foto’s van tijdens de opnames. Het gaat daarbij om foto’s die achter de schermen gemaakt werden en waarop ze te zien is met enkele van haar medekandidaten (en dus waarschijnlijk ook met de mol). De eerste foto die Samya toont, is er eentje die gemaakt werd op haar laatste dag. Het gaat om een foto samen met Comfort en Leïla, die Samya omschrijft als haar buddy’s uit de groep. “Het was een superleuk moment. Ik ben zo blij dat die foto bestaat.”

Daarna toont Samya nog een foto van tijdens haar laatste proef. Daarbij is ze vooral verbaasd dat ze er nog goed uitziet nadat ze bruusk uit bed werd gehaald door sergeant Floyd. Later laat ze ook weten dat die sergeant eigenlijk helemaal niet zo gemeen was als hij leek. “Ik weet niet of ik dat mag zeggen, maar die was eigenlijk keilief”, lacht Samya. “We wisten dat wel pas achteraf, dus ik was er echt bang van.”

Op een andere foto zien we de hele groep samen na de opdrachten. Daarbij heeft Samya haar molboekje vast. “Ik moet daar zo hard om lachen, want iedereen was er altijd over bezig dat ik te veel opschreef. Dus ik ben hier iedereen aan het ondervragen over de proef. En iedereen dacht: ‘de proef is voorbij dus nu laten we het los’. Maar ik niet hoor.” Maar het mocht allemaal niet baten, want toch moest Samya al als tweede het elfde seizoen van De Mol verlaten. “Nu ik door de foto’s ben gegaan, heb ik alleen positieve herinneringen. En kijk ik er nog meer naar uit om hun allemaal terug te zien. Het was echt een zot avontuur en ik zou het echt zo opnieuw doen”, besluit Samya.

Bekijk hier de video op Instagram:

Meer
Lees meer...