‘De Mol’: Dit is jullie hoofdverdachte na aflevering 1

Het elfde seizoen van De Mol is afgelopen zondag van start gegaan. In de eerste aflevering kwamen we te weten dat acteur Matteo Simoni een van de deelnemers was, maar op het einde van de aflevering moesten we al meteen afscheid van hem nemen. Matteo was dus niet de mol, maar wie dan wel? Dit zijn jullie verdenkingen.

In onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 2.137 mensen hun mening en dat levert na de eerste aflevering de volgende ranking op.

Lancelot en Ruben

Twee deelnemers steken met kop en schouders boven de rest uit. Het gaat om Lancelot en Ruben die in de eerste opdracht te vroeg op de knop drukten. Daardoor werd er in de eerste opdracht helemaal niets verdiend. Lancelot maakte zich volgens de leden van onze molgroep nog net wat verdachter dan Ruben. Hij staat op de eerste plaats met 517 stemmen, ofwel 24,2 procent van het totale aantal stemmen. Ruben kreeg 437 stemmen achter z’n naam (20,4 procent).

De top drie wordt afgesloten door wiskundelerares Conny met 219 stemmen (10,2 procent). Vervolgens komen Samya (202 stemmen/9,5 procent), Toos (194 stemmen/9,1 procent), Comfort (187 stemmen/8,8 procent) en Leïla (155 stemmen/7,3 procent) met gelijkaardige cijfers.

Minst verdacht: West-Vlamingen

De twee West-Vlamingen van de groep, Thomas en Lieselot, worden voorlopig het minst verdacht. Dat Lieselot onderaan staat met amper 106 stemmen (5 procent) mag natuurlijk niet verbazen. Doordat Lieselot het duel tegen Toos voor een vrijstelling verloor, moest ze de hele aflevering afgezonderd blijven van de groep. Ondertussen werd er bitter weinig geld verdiend, wat vreemd zou zijn zonder mol.

Thomas, die door Lieselot vooral ingeschakeld werd als tolk, kreeg 120 stemmen (5,6 procent). Dat hij als eerste een fout maakte bij het linedancen voor 1.000 euro, kijken velen dus door de vingers.

Bekijk hier de ranking met de verdenkingen:

De Mol verdenkingen week 1
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...