‘De Mol’: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen

De Mol is vanaf volgende week, op zondag 19 maart, terug. Het programma trekt dit jaar naar Arizona in de Verenigde Staten. Een nieuw seizoen vraagt natuurlijk om nieuwe kandidaten en die werden vanavond in Café De Mol bekendgemaakt.

Het mollenjagen kan officieel beginnen, want we weten wie er dit jaar zal deelnemen met De Mol. Nu ja, we kennen negen van de tien nieuwe kandidaten. Een van deze kandidaten zal op zondag 7 mei 2023 ontmaskerd worden als de mol. Er zijn nog steeds tickets te koop voor de finale in Kinepolis in Antwerpen. Durven jullie nu al een hoofdverdachte te kiezen?

Samya (26)

Samya De Mol
Play4

De eerste kandidate in het elfde seizoen van De Mol, is de 26-jarige Samya uit Zaventem. Zij werkt als advocate en blinkt dus uit in overtuigingskracht. Daarbij zou ze dus zomaar eens de groep ervan kunnen overtuigen dat ze een gewone kandidate is, terwijl ze eigenlijk de mol is. Zelf geeft Samya aan dat ze een goede mol zou zijn omdat ze heel sociaal en goedlachs is en dat ze zo misschien de anderen op een verkeerd spoor kan zetten.

Ruben (22)

Ruben De Mol
Play4

Ruben is de jongste van de groep. Hij is 22 jaar oud en werkt als patissier. Hij komt oorspronkelijk uit het Kempense Nijlen, maar ging kort na z’n studies als chef-patissier aan de slag in het gastronomisch restaurant L’Oh in Tielt-Winge. Een opvallend weetje, is dat zijn lievelingsnummer Party in the USA van Miley Cyrus is. Moeten we hier al iets achter zoeken?

Comfort (32)

Comfort De Mol
Play4

De volgende deelnemer is de 32-jarige Comfort. Zij is geboren in Kameroen, groeide op in Gent, maar doont nu in Jette. Maar door haar jeugd in Gent spreekt ze nog steeds met een Gentse tongval. Comfort studeert deze zomer af als gynaecoloog en is zelf mama van een dochtertje van 1,5 jaar.

Toos (27)

Toos De Mol
Play4

De vierde deelnemer in het nieuwe seizoen is de 27-jarige Toos uit Zaventem. Toos is aan de slag als schrijnwerker en werkt vaak voor Brussels Airport. Na zijn uren gaat hij graag klimmen of kan je hem in zijn stamcafé vinden met zijn vrienden.

Leïla (34)

Leila de Mol
Play4

Antropologe Leïla is een vrouw van de wereld. Ze is geboren in Bergen in Wallonië met Tunesische roots. Daarna woonde ze een tijdje in Nederland, waar ze werkte als au-pair om haar Nederlands bij te schaven. Ondertussen woont ze in het Oost-Vlaamse Bambrugge samen met haar vriendin en hun zoontje.

Conny (58)

Conny De Mol
Play4

De oudste deelnemer van het elfde seizoen van De Mol is de 58-jarige Conny uit Bonheiden. Zij werkt als docent wiskunde aan de Thomas More-hogeschool in Mechelen, maar geeft zelf aan dat ze zelf niet goed is in hoofdrekenen. In haar vrije tijd doet ze aan improvisatietheater, wat uiteraard van pas kan komen als mol.

Thomas (42)

Thomas De Mol
Play4

Ook Thomas is leerkracht wiskunde. Hij geeft zowel wiskunde als aardrijkskunde in het Atheneum in Ieper. Thomas woont in Kortrijk met zijn partner en drie kinderen. In het verleden volgde Thomas ook een barista opleiding.

Lancelot (27)

Lancelot De Mol
Play4

De volgende deelnemer is de 27-jarige Lancelot. Hij werkt als vastgoedmakelaar in het Antwerpse. Zijn ouders hebben een voorkeur voor bijzondere namen, want Lancelots broers en zus heten Oberon, Lohengrin en Iphigenia. Gilles vertelde in Café De Mol ook al dat het voor de Amerikanen makkelijker was om Lancelot aan te spreken dan voor de Vlamingen omdat zij automatisch gingen voor de bijnaam Lance.

Lieselot (32)

Lieselot De Mol
Play4

De laatste kandidaat die al een naam krijgt, is de 32-jarige Lieselot. Zij runt samen met haar man een slagerij in Rollegem-Kapelle. Daarnaast is ze ook mama van twee. Lieselot studeerde eigenlijk journalistiek, maar besloot uiteindelijk om in de zaak van haar ouders te stappen.

?

En dan is er nog een mysterieuze tiende deelnemer. Die krijgen we voorlopig nog niet te zien. Maar in de nieuwe trailer komen we al te weten dat die tiende persoon een extra taak krijgt. Wat die inhoudt en of dat een grote impact zal hebben op het spel, komen we volgende week te weten in de eerste aflevering van De Mol.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor De Mol:

De Mol is vanaf zondag 19 maart elke week om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...