‘De Mol’ krijgt startdatum!

Het aftellen kan eindelijk beginnen want het nieuwe seizoen van De Mol heeft een releasedatum gekregen. We wisten al dat De Mol dit jaar naar Arizona in de Verenigde Staten trekt, maar nu weten we dus ook vanaf wanneer het speuren van start gaat.

De Mol is bijna weer terug. Over minder dan een maand kan je opnieuw elke zondag kijken naar een nieuwe aflevering van De Mol op Play4. Samen met de releasedatum krijgen we nu ook al een eerste mysterieuze teaser.

“Dit hebben we nog nooit gedaan”

In de teaser, die amper 30 seconden duurt, krijgen we presentator Gilles De Coster te horen. Hij spreekt iemand toe. Het lijkt dat het om de mol gaat, maar mogelijk gaat het om een andere nieuwe rol. Gilles zegt namelijk: “Jij hebt alle selecties doorlopen. Jij bent onze …”. Daarna horen we een vervormd geluid maar dus niet het woord “mol”. Dit kan erop wijzen dat er een nieuwe rol in het spel komt. Zal de mol dit jaar hulp krijgen van een andere kandidaat? Of zal er nog een heel nieuwe rol komen?

Op het einde van de teaser horen we de presentator zeggen: “Dit hebben we nog nooit gedaan. Zie je het zitten?”. Over wat het gaat, komen we nu dus nog niet te weten. Maar we weten wanneer we het wel gaan weten. De Mol komt namelijk terug op zondag 19 maart.

Bekijk hier de eerste teaser van het nieuwe seizoen van De Mol:

Café De Mol

Naar goede gewoonte keert Café De Mol al een weekje eerder terug. Op zondag 12 maart zal Dennis Xhaët de kandidaten van het nieuwe seizoen al voorstellen samen met presentator Gilles De Coster. Elke week zal hij samen met enkele bekende gasten op zoek gaan naar de mol en de beste tips en grappigste momenten samenvatten. Hij zal ook elke week de afvaller verwelkomen voor een terugblik op zijn, haar of hun avontuur.

Café De Mol is op zondag 12 maart te zien. De Mol begint een weekje later op zondag 19 maart 2023 om 19.55 uur.

Meer
Lees meer...