‘De Mol’: Gilles De Coster komt met update over aankomende seizoen

Gilles De Coster heeft een korte update gegeven over de vorderingen van het nieuwe, aankomende seizoen van De Mol voor Play4. Dat deed hij op Instagram tijdens een oproep om op het programma te stemmen voor de Kastaars. De Mol is namelijk twee keer genomineerd voor die nieuwe mediaprijzen.

Dat we dit jaar een elfde seizoen van De Mol krijgen, is al langer geweten. Daarnaast kwamen we begin december ook te weten dat dat nieuwe seizoen zich zal afspreken in de Amerikaanse staat Arizona. Op een startdatum is het nog even wachten, en dat blijft voorlopig ook zo. Maar toch geeft presentator Gilles De Coster een korte update gegeven over de vorderingen van aankomende seizoen.

“Hallo, liefst vrienden van De Mol. Ik heb een mededeling en ik heb een vraag. De mededeling is simpel. Wij zijn bezig met de montage van seizoen 11 van De Mol … en het wordt goed! Dat kan ik jullie beloven. Maar nog even geduld”, klinkt het op het Instragam-account van het programma.

Kastaars

Daarna roept Gilles De Coster de vele fans van De Mol op om op het programma te stemmen voor de nieuwe mediaprijzen de Kastaars. Daarvoor is De Mol namelijk twee keer genomineerd. Zo is het moment waarop Philippe als mol het programma verlaat genomineerd als ‘Mediamoment van het Jaar’. De Mol is dan weer genomineerd als ‘Televisieprogramma van het Jaar’.

Luister hier naar Gilles De Coster over seizoen 11 van De Mol:

Het nieuwe seizoen van De Mol is later dit voorjaar te zien op Play4.

Meer
Lees meer...