‘De Mol’ maakt locatie nieuw seizoen bekend met korte teaser

Het aankomende seizoen van De Mol zal zich afspelen in de Amerikaanse staat Arizona. Dat hebben zender Play4 en presentator Gilles De Coster zojuist bekendgemaakt in een korte teaser op sociale media. Het is daarmee de eerste keer sinds het uitbreken van de coronacrisis dat het programma opnieuw buiten Europa doorgaat.

Na het turbulente vorige seizoen van De Mol waarbij de makers halverwege van mol moesten veranderen, kunnen we stilaan vooruitkijken naar een nieuw seizoen. Het zal gaan om seizoen 11 en het achtste sinds Woestijnvis het programma terug opviste in 2016.

Tot nu toe was er nog niets bekend over dat aankomende seizoen, maar daar is zojuist verandering in gekomen. Zowel Play4 (op Twitter) als presentator Gilles De Coster (op Instagram) deelden namelijk een heel korte teaser.

Arizona

In de korte video zien we eerst een lichtreclame die “Arizona MOTEL” leest met een cactus als logo in dezelfde stijl als de bekende vingerafdruk van De Mol. Daarna verschijnt Gilles De Coster in beeld en gaat hij voor de letters ‘TE’ staan zodat je “MOL” kan lezen. “‘Beste vrienden’ wordt ‘dear friends’”, valt als caption te lezen op Twitter.

Het ziet er dus naar uit dat De Mol in 2023 zich zal afspelen in de Verenigde Staten. Of we heel het seizoen in de staat Arizona blijven of ook andere delen van de VS aandoen, is voorlopig nog niet duidelijk. Het is alleszins de eerste keer sinds 2019 (Vietnam) dat het programma Europa verlaat. De voorbije drie seizoenen werden door de coronacrisis en de daarbij horende beperkingen namelijk dichter bij huis opgenomen.

Meer
Lees meer...