‘De Mol’: Inschrijvingen nieuw seizoen zijn nu geopend

We kennen de tiende mol, na een spannende livefinale in Paleis 12 maakte Uma onder het toeziend oog van 10.000 fans haar ware gelaat bekend. Sven werd de winnaar en gaat met de pot van 26.390 euro naar huis. Wil jij ook de mol zijn of kans maken op zo’n geldbedrag? Dan kan je je nu inschrijven voor het elfde seizoen van De Mol.

De Mol mag dan al aan z’n tiende seizoen zijn, de hype rond het programma is nog steeds even groot. Dat werd ook duidelijk bewezen in de finale, die dit jaar uitzonderlijk live doorging in Paleis 12. 10.000 mensen waren daar getuige van de laatste opdracht én de ontmaskering van de mol. Kriebelt het bij jou ook? Dan kan je je nu al inschrijven voor het volgende seizoen van De Mol.

Inschrijvingen

Net zoals elk jaar gaan de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van De Mol meteen na de finale open. Via de website van GoPlay kan je je nu inschrijven. Daarbij moet je zoals gewoonlijk een vragenlijst invullen en ook een filmpje doorsturen.

Als jij het dus ziet zitten om volgend jaar mee op reis te gaan met Gilles en een groep waarvan iemand niet te vertrouwen is? Dan is dit jouw moment. En misschien zien we jou dan wel schitteren in het volgende seizoen van De Mol. Succes!

Bekijk hier nog eens alle momenten waarop je had kunnen weten dat Uma de nieuwe mol was.

Meer
Lees meer...