‘De Mol’: Zo reageerden de mol en de winnaar nét na de finale

Het zit erop, na het meest onvoorspelbare seizoen van De Mol ooit weten we wie er in de vierde aflevering de fakkel overnam van Philippe. We kwamen eerst te weten dat Sven de winnaar is van het seizoen en dat hij het geld zal investeren in zijn eigen kinderboerderij. Hij ontmaskerde Uma, die het er geweldig vanaf bracht als onvoorbereide mol.

Toen het tiende seizoen van De Mol begon, had niemand kunnen voorspellen hoe het zou eindigen. In aflevering 4 werd een nieuwe mol gekozen, die onvoorbereid in de rol stapte. Maar Uma bracht het er voorbeeldig vanaf en was zelfs tot in de finale niet het meest verdacht in Vlaanderen.

Mol Uma

Vlak na de finale polste Dennis Xhaët naar de eerste reactie van de mol. Uma is vooral blij dat ze haar geheim eindelijk met de wereld kan delen. “Het is te zot voor woorden. Vooral omdat ik de afgelopen maanden ook tegen m’n beste vrienden en familie heb moeten blijven liegen in hun gezicht. Sorry iedereen!”

Ze laat ook weten dat ze het eigenlijk niet moeilijk had om haar rol geheim te houden. “Dat zit er echt ingestampt. Niet enkel bij mij, maar ook bij de kandidaten. Zij bleven ook altijd verdacht doen. Iedereen dacht altijd van: ‘Hier Uma, moet je een pintje hebben, we zullen het er wel uit krijgen’. Maar nee, dat zit erin gestampt, je krijgt dat er niet uit.”

Winnaar Sven

Het werd Sven die na z’n prachtige tapdansoptreden ook de winnaar werd van het tiende seizoen van De Mol. Hij gaat naar huis met 26.390 euro en zal dat bedrag investeren in zijn eigen kinderboerderij. Welk dier hij eerst zal kopen met dat geld, weet hij nog niet. “We moeten dat nog bespreken. Ik heb niet zoveel te zeggen thuis.”

Vorige week zagen we nog dat Sven all-in ging op Emanuelle, die in die aflevering het spel moest verlaten. Maar eigenlijk had hij Uma al langer in de gaten. “Vanaf de aflevering waarin ze de mol werd, heb ik haar altijd bij m’n tests betrokken. Ik heb dan wel een klein stootje uitgehaald met Emanuelle, maar dan heb ik mij snel hersteld. In de halve finale heb ik alles op Manu ingezet, maar wel met de bedenking dat er ook heel wat antwoorden overlapten met Uma.”

Wil je zelf meedoen aan De Mol? Dan kan je je nu al inschrijven voor het volgende seizoen!

Bekijk hier de eerste reactie van de mol en de winnaar:

Bekijk hier nog eens de ontmaskering van de mol.

Meer
Lees meer...