‘De Mol’ deelt allereerste beelden van kandidaten

De Mol heeft een nieuwe trailer gelost voor het aankomende seizoen. Daarin krijgen we de eerste beelden van de nieuwe kandidaten te zien. Veel kan je er momenteel wel nog niet uit opmaken, maar op zondag 12 maart worden de kandidaten van dit jaar officieel voorgesteld in Café De Mol op Play4.

We wisten al enige tijd De Mol dit jaar naar Arizona in de Verenigde Staten trekt. Sinds vorige week weten we ook wanneer het nieuwe seizoen van start zal gaan. De eerste aflevering is namelijk om zondag 19 maart 2023 om 19.55 uur te zien op Play4. De finale staat dan weer gepland op 7 mei 2023.

Kandidaten

Wat ons nu dus nog te doen staat, is kennismaken met de kandidaten van dat aankomende seizoen. Dat zal één week voor de start van het nieuwe seizoen van De Mol gebeuren. Dan staat namelijk al de eerste aflevering van Café De Mol gepland. Daarin zal Dennis Xhaët de kandidaten van het nieuwe seizoen al voorstellen samen met presentator Gilles De Coster. 

Om het wachten daarop wat te verzachten (of nog moeilijker te maken) heeft Play4 nu een korte teaser gelost van De Mol. Daarin zie je al heel snel enkele kandidaten passeren. Zij lijken bezig met een opdracht die in het teken staat van cowboys en treinroven.

Bekijk hier de nieuwe trailer van het nieuwe seizoen van De Mol:

De Mol is vanaf 19 maart 2023 elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Café De Mol is al een weekje eerder, op zondag 12 maart 2023, terug.

Meer
Lees meer...