‘De Mol’: Kandidaten demonstreren hun zangtalent

Hoewel De Mol soms een zaak van levensbelang lijkt, is het voor de kandidaten zelf uiteraard vooral ook een heel leuke reis met ook veel momenten van ontspanning. En omdat er tijdens de wekelijkse uitzending niet altijd plaats is om dat allemaal te tonen, deelde Play4 regelmatig extra beelden online. Daar kunnen we deze week genieten van het zangtalent van enkele kandidaten.

Al bij de bekendmaking van de kandidaten van dit seizoen van De Mol kwamen we te weten dat Party in the U.S.A. van Miley Cyrus het lievelingsnummer is van Ruben. Omdat het huidige seizoen van De Mol zich afspeelt in Arizona in de VS zagen sommige kijkers daar meteen een verwijzing in naar Ruben als mol. Of dat het geval is, zal later moeten blijken. Maar dat Ruben echt wel fan is van Party in the U.S.A. maakte hij wel al duidelijk. Bij een bezoekje aan een karaokebar koos hij namelijk voor zijn lievelingsnummer en bracht hij een wel heel enthousiaste versie.

Leïla en Conny

We moesten in De Mol ondertussen jammer genoeg al afscheid nemen van zowel Conny als Leïla, maar in het begin van de reis hadden de twee wel een mooi momentje samen. In een extra fragment horen we Leïla namelijk zeggen hoe ze vaak La Vie En Rose van Edith Piaf zingt om haar kindje te kalmeren. Meteen daarna demonstreert ze ook haar zangkunsten, waarna Conny direct meedoet. Dat laatste blijkt uiteindelijk toch niet helemaal naar de zin te zijn van Matteo Simoni …

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...