‘De Mol’: Zo reageerde de derde afvaller net na vertrek

Gisteren kregen we in de derde aflevering van De Mol te zien hoe Conny het spel moest verlaten. De enthousiaste wiskundelerares vulde haar test het slechtst (of het traagst) in en moest zo haar Casio opbrengen en naar huis vertrekken. In de auto gaf ze al meteen na de eliminatie een eerste reactie.

Na de derde aflevering bestaat de groep in De Mol nog maar uit zeven kandidaten. Conny, de mama van de groep, was de derde die het spel moest verlaten en terug moest keren naar België. Dit is wat Conny meteen na haar eliminatie te zeggen had.

Conny

Toen Conny wegreed van de eliminatie gaf ze al een eerste reactie in de auto. “Ik heb te weinig wiskunde toegepast in de eliminatietest”, klinkt het zo. “Al weet ik niet of wiskunde of statistiek daar veel mee te maken heeft.” Ze blikt ook terug op haar deelname. “Het hoogtepunt was voor mij de aankomst bij de uithoudingsproef, de loopproef. Toen dacht ik echt dat ik de Olympische Spelen gewonnen had, want ik finishte binnen de tijd, met die rugzak van 8 kg. Ik vond dat helemaal niet zo vanzelfsprekend om te doen.”

Conny benadrukt ook dat ze dan misschien wel de oudste van de groep was, maar zich niet zo voelde. “Ik was een van hen, ik voelde me niet de moeder van de groep of de oudste van de groep, dat zeker niet. Ik vond het heel tof, toffe opdrachten, toffe mensen. Supertof! Ook wel vermoeiend, maar vooral fantastisch eigenlijk. En het is aan de jeugd nu hé, om de mol te vinden.”

Bekijk hier de eerste reacties van Conny na haar eliminatie:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...