‘De Mol’ dropt nieuwe mysterieuze video

De Mol 2020
VIER

De Mol komt nu echt dichtbij. Nadat we de datum van de finale konden achterhalen en de eerste mensen al tickets wonnen voor die finale in Kinepolis, is er nu ook een eerste officieel promofilmpje.

Het nieuwe seizoen van De Mol staat voor de deur en dat zullen we geweten hebben. De laatste dagen dropt VIER elke dag wel iets om het nieuwe seizoen van het populaire programma aan te kondigen. En morgen zou er wel eens groot nieuws kunnen komen.

“Het begin”

Het filmpje werd gedeeld op Facebook en ook presentator Gilles De Coster postte het op zijn Instagramprofiel. In het filmpje horen we een robotstem zeggen: “Hier eindigt het. Maar eerst het begin.”

We zien ook een klok met het Grieks alfabet. Eerst staat de wijzer op omega, maar nadien springt hij over naar alfa. Hij gaat dus van de laatste naar de eerste letter, van het einde naar het begin. De korte video eindigt met de aankondiging dat we morgen om 11 uur iets mogen verwachten op de website van VIER. Als we in de caption van Gilles De Coster ook een tip moeten zoeken dan krijgen we morgen waarschijnlijk de kandidaten te zien. Want in de caption staat “Meet us tomorrow“. Vorig jaar moesten we de namen van de kandidaten achterhalen in een filmpje, dus misschien moeten we morgen opnieuw onze beste speurneus opzetten. Maar wij kijken er alvast naar uit!

Wij vermoeden dat De Mol vanaf 1 of 8 maart opnieuw te zien zal zijn op VIER. Word lid van onze De Mol-Facebookgroep en mis niets!

Gesponsorde artikelen