‘De Mol’: Teaser toont mysterieuze taxichauffeur

Het is vanavond al tijd voor de zesde aflevering van De Mol. Daarin krijgen de vijf overgebleven kandidaten opnieuw bezoek. Deze keer gaat het niet om (virtueel) bezoek van het thuisfront, maar wel om een mysterieuze taxichauffeur.

Na de exit van Lieselot zijn er nog maar vijf kandidaten over in De Mol. Eigenlijk gaat het daarbij natuurlijk om vier kandidaten en één mol. Maar ze krijgen nog het gezelschap van een extra persoon. Op het einde van de vorige aflevering kregen we die al kort te zien en in de teaser voor de aflevering van vanavond zien we de taxichauffeur nog wat uitgebreider.

Taxichauffeur

In de teaser voor de zesde aflevering van De Mol is te zien hoe de taxichauffeur uit een typisch Amerikaans restaurant wandelt en naar z’n taxi loopt. Hij stapt in de taxi en stopt vervolgens z’n oortje in. Daarna geeft hij een bevestigend knikje.

Tussen de montage krijgen we ook een beeld van een microfoon te zien. Het lijkt er dus op dat de taxichauffeur zaken ingefluisterd zal krijgen. Onze gok is daarbij dat de mol via de taxichauffeur zal kunnen praten tegen zijn of haar medekandidaten. Daarbij zal de (vermoedelijk Amerikaanse) taxichauffeur, dus herhalen wat de mol in zijn oortje vertelt.

Na deze aflevering zullen we weten welke vier kandidaten de halve finale van De Mol halen. Want de finale van zondag 7 mei komt steeds dichterbij.

Bekijk hier de teaser voor de zesde aflevering van De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...