‘De Mol’: teaser trailer toont hoe kandidaten zich op hun manier klaarmaken voor lastige opdracht

Dat je om deel te nemen aan De Mol best over een goede fysieke conditie beschikt, is geen geheim. Ook dit jaar zullen de kandidaten dat mogen ondervinden in de vierde aflevering. In een teaser trailer van Play4 zien we namelijk hoe de kandidaten zich voorbereiden op een fietsopdracht, al houdt voorlopig vooral de outfit zich bezig.

De derde aflevering van De Mol van dit seizoen was op het vlak van opdrachten en de winst voor de groepspot een groot succes. Op het einde moest bovendien Nele met een spierscheur het programma verlaten. Of de kandidaten ook de aflevering van vanavond lucratief maken, zal onder andere afhangen van hun fietskwaliteiten.

Moltenue

Play4 deelde op sociale media namelijk een korte teaser trailer waarop we zien hoe de deelnemers zich in een speciaal ontworpen wieleroutfit wurmen. Het design daarvan is overduidelijk geïnspireerd op de iconische Molteni-truitjes waarin Eddy Merckx zijn grootste successen boekte. De sponsornaam is deze keer wel vervangen door ‘Moltenue’.

In de trailer vernemen we alvast dat Yens ooit ambities had om profwielrenner te worden, maar uiteindelijk toch nooit een poging waagde. Vermoedelijk zal zijn fietsconditie wel nog steeds meer dan in orde zijn. Sven daarentegen blijkt minder ervaring te hebben met fietsen. Bij Anke en Uma is er dan weer een ander probleem dat voor een opvallend gesprek zorgt.

Bekijk hier de preview van De Mol aflevering 4:

De Mol is elke zondag om 19.50 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De Mol
Word dan lid van de grootste groep met mollenjagers op Facebook!

Meer
Lees meer...