Left Right
scrollTop top

‘De Mol’: de vrouwen smeden een complot en Isidoor krijgt zijn Mol-outfit


De Mol Jasmien Annelotte Samina Katrien
© Jasmien, Annelotte, Samina en Katrien – Bron: Play4

Iedere zondag kunnen we op televisie genieten van een nieuwe aflevering van De Mol. Maar uiteraard zijn er ook nog heel wat beelden die de uitzending juist niet haalden. Twee van die fragmenten heeft Play4 nu gedeeld.

Het was een opmerkelijk moment tijdens de vierde aflevering van De Mol afgelopen zondag. Omdat Sven en Philip de nacht, of toch een deel ervan, aan een rotswand moesten doorbrengen, was Lennart even de enige man in het gezelschap. Op tv zagen we hoe de vier vrouwen zo lief waren om uit medelijden Isidoor mee te geven als gezelschap, maar blijkbaar genoten ze stiekem toch van hun vrouwelijk onderonsje.

In een extra fragment horen we Jasmien, Annelotte, Samina en Katrien het gezellig hebben op hun gemeenschappelijke slaapkamer. “Ik hoop dat er nog een man weggaat”, horen we Annelotte zeggen. “We kegelen die venten er gewoon allemaal uit”, treedt Samina haar bij. Ironisch genoeg is het juist de latere afvaller Katrien die haar vrouwelijke medekandidaten nogal “hardvochtig” vindt.

Isidoor maakt zich klaar voor de koude Alpen

Naast de – toen nog – zeven overgebleven kandidaten bestaat het gezelschap van De Mol dit seizoen uiteraard ook uit Isidoor. Het kleine hondje reist mee met de groep en voelt zich daar duidelijk heel goed in thuis. Om het helemaal compleet te maken, heeft Isidoor zelfs zijn eigen deelnemerstrui gekregen met het logo van De Mol. Zo is het hondje meteen ook klaar voor de koude van de Alpen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…