‘De Slimste Mens ter Wereld’: Kondigen Erik en Jeroom startdatum nieuw seizoen aan?

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld komt eraan. Play4 deelde zojuist namelijk de teaser van een spectaculaire aankondigingsspot waarin ze laten weten dat we maandag meer nieuws krijgen. Vermoedelijk gaat het om de startdatum van het nieuwe seizoen.

Al bijna even iconisch als de quiz zelf zijn de laatste jaren de aankondigingsvideo’s van De Slimste Mens ter Wereld. Zo is er vorig seizoen wekenlang gespeculeerd over een mogelijke opvolger van Erik Van Looy als presentator. Dat resulteerde uiteindelijk in een hilarisch filmpje waarbij zo goed als alle juryleden een ‘dode’ Van Looy wilden opvolger, waarna die weer tot leven kwam.

Het thema is dit jaar lijkt foute racefilms uit de jaren 70 te worden. Play4 deelde namelijk een kort filmpje met daarin Epic Erik en Jeroom Kaboom. Veel komen we in deze promoclip nog niet te weten, behalve dat er maandag 16 september meer nieuws volgt. Vermoedelijk zullen we dan de startdatum van het 22ste seizoen van de populaire quiz vernemen. Waarschijnlijk zal dat gebeuren met een langere versie van de clip die we nu al te zien krijgen. Verwacht je dus aan meer Epic Erik en Jeroom Kaboom.

Al elf kandidaten

Hoewel we dus nog geen startdatum hebben voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld zijn er wel al heel wat kandidaten bekendgemaakt de voorbije maanden. Het gaat om comedian Xander De Ryckesportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck, topmodel Hannelore Knutsacteur Geert Van Rampelbergdoelman Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verbruggen, interieurarchitect Bart Appeltans, zangeres Emma Bale, influencer Timon Verbeeck en zanger Milow. Deze groep zal nog verder aangevuld worden zodat we opnieuw met zo’n 34 quizzers zijn.

Meer
Lees meer...