‘De Slimste Mens ter Wereld’ keert op deze datum terug

De releasedatum voor het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is bekend. Zoals je eigenlijk al had kunnen raden, zal het nieuwe seizoen van start gaat meteen na het einde van Kamp Jeroom, dat sinds maandag op Play4 en GoPlay te bekijken is.

De Slimste Mens ter Wereld duurt dit jaar wat langer, want sinds maandag verschijnt er elke maandag tot en met donderdag een aflevering van Kamp Jeroom. Daarin nemen de juryleden van De Slimste Mens het tegen elkaar op om te bepalen wie het Strafste Jurylid ter Wereld is. Meteen daarna zal je kunnen kijken naar het nieuwe seizoen van de quiz.

Seizoen 22

Het 22ste seizoen van De Slimste Mens zal van start gaan op maandag 14 oktober. Vanaf dan zal je elke maandag tot en met donderdag (vermoedelijk op hetzelfde uur als Kamp Jeroom) kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van de populaire quiz. Daarin zullen we op zoek gaan naar een opvolger voor Guga Baúl, die het 21ste seizoen op magistrale wijze won.

We kennen ondertussen al veertien deelnemers. Het gaat om comedian Xander De Ryckesportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck, topmodel Hannelore Knutsacteur Geert Van Rampelbergdoelman Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verbruggen, interieurarchitect Bart Appeltans, zangeres Emma Bale, influencer Timon Verbeeck, zanger Milow, juryleden Barbara Sarafian en William Boeva en huidig Miss België Kenza Ameloot. Vermoedelijk zal Play4 in de komende dagen de volledige lijst met deelnemers lossen.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum:

Releasedatum de slimste mens
Instagram Play4_be

Het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is vanaf maandag 14 oktober van maandag tot en met donderdag te bekijken op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...