‘De Slimste Mens ter Wereld’ maakte vijfde deelnemer van nieuwe seizoen bekend

Ook acteur Geert Van Rampelberg zal te zien zijn in het aankomende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Dat maakte het programma zelf bekend op Instagram. Van Rampelberg is al de vijfde bevestigde naam voor het nieuwe seizoen.

Hoewel het komende – en ondertussen al 22ste – seizoen van De Slimste Mens ter Wereld waarschijnlijk pas ergens in oktober op Play4 zal te zien zijn, worden de laatste tijd al heel wat kandidaten bekendgemaakt. Het begon enkele weken geleden met comedian Xander De Rycke. Begin deze maand kregen we dan met sportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck en topmodel Hannelore Knuts meteen drie namen.

Geert Van Rampelberg

Aan dat lijstje is nu ook Geert Van Rampelberg toegevoegd. Het wordt voor de 49-jarige acteur de eerste deelname. Hij zal proberen als eerste acteur ooit zijn naam toe te voegen aan de erelijst van De Slimste Mens ter Wereld.

Geert Van Rampelberg is zowel actief in het theater als op televisie en in films. Op televisie is hij onder andere bekend van rollen in Code 37, Dubbelleven, Salamander, Assisen en Knokke off. Daarnaast kan je hem ook kennen van de films De zaak Alzheimer, Tot Altijd en The Broken Circle Breakdown. In december keert hij terug naar het grote scherm met de film Young Hearts. Dat Erik Van Looy hem eindelijk kon overtuigen, heeft ongetwijfeld te maken met de release van die nieuwe film.

Meer
Lees meer...