Opnames ‘Knokke Off’ seizoen 2 zijn afgerond

De opnames voor het tweede seizoen van Knokke Off zijn afgelopen. Dat liet Pommelien Thijs, die Louise speelt, weten tijdens een optreden. Ondertussen hebben andere cast- en crewleden dat ook bevestigd. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend.

De jongerenreeks Knokke Off verscheen in de zomer van 2023 op VRT MAX en was daar meteen een gigantisch succes. In de tussentijd verscheen de reeks als High Tides ook op de wereldwijde Netflix. Daar scoorde het ook gigantisch goed. Vooral in Nederland kon de serie op heel fijne reacties rekenen.

Het was dan ook geen grote verrassing toen in december de komst van een tweede seizoen werd aangekondigd. Dat tweede seizoen werd de voorbije maanden opgenomen in en rond Knokke.

Knokke Off

De reeks vertelt het verhaal van enkele jonge twintigers tijdens hun zomer in Knokke. Het verhaal begint bij Alexander (Willem De Schryver), zijn vriendin Louise (Pommelien Thijs) en hun steenrijke families. Zij leven zich volledig uit in de dure drank en feestjes, terwijl ze beiden lijken te worstelen met hun mentale gezondheid, hun dromen en hun families.

Daarnaast maken we ook kennis met Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder (Anna Drijver). Die komen uiteindelijk te weten dat Alexander en zijn familie verantwoordelijk zijn voor de dood van Daans tante. Dat zorgt voor extra spanningen en zelfs twee nieuwe sterfgevallen.

Seizoen 2

Het eerste seizoen eindigde op een grote cliffhanger en dus keken fans al meteen uit naar een eventueel tweede seizoen. Toch was het even wachten op bevestiging, maar uiteindelijk kwam die er. In april gingen de opnames van dat seizoen van start en twee maanden later zit het er al op.

Wat er precies staat te gebeuren, valt af te wachten. Al maakte VRT wel al bekend dat we twee nieuwe personages mogen verwachten. De reeks verschijnt hoogstwaarschijnlijk in het voorjaar van 2025.

Het eerste seizoen van Knokke Off is te zien op VRT MAX en via Netflix.

Meer
Lees meer...