‘De Verhulstjes’ vertrekken op cruise met belangrijke vraag

De voorbije weken konden we De Verhulstjes al volgen in Saint-Tropez, de Ardèche en thuis. Deze week vertrekt het gezin op cruise naar Scandinavië. Daarbij zitten ze dagenlang op zee en dat zorgt voor de nodige vragen. Zo vragen Gert en Marie zich af hoeveel eieren er nodig zouden zijn voor alle passagiers.

Voor fans lijkt het erop alsof de vakantie van Gert, Ellen, Viktor en Marie er nog maar net op zit. Maar toch vertrekt het gezin dit weekend opnieuw op reis. Deze keer trekken ze aan boord van een cruiseschip richting het noorden. Daarbij bezoeken ze ook enkele steden, al mogen ze daar niet té lang blijven rondhangen.

Cruise

Vorige week bracht het gezin hun tijd in België door. Daarbij zagen we eerst hoe Gert en Ellen een nachtje in Antwerpen verbleven en hoe hond Leo een darmprobleempje had. In de ochtend werden ze vergezeld door Viktor die hen op de vespa meenam voor een picknick.

Ondertussen was Marie bij Studio 100 om zich voor te bereiden voor de persconferentie van De 3 Biggetjes. Daarna zagen we het gezin terug in Oostduinkerke, waar ze zich leken voor te bereiden op hun volgende trip: een cruise naar Scandinavië.

Eieren

Die trip naar Scandinavië krijgen we vanaf dit weekend te zien. En net zoals thuis, is het gezin ook op reis met eieren bezig. Zo vragen Gert en Marie zich af of de bemanning al vanaf het begin alle eieren mee aan boord heeft. Daarbij maakt Gert al meteen een rekensom waaruit blijkt dat er wel écht heel veel eieren aan boord moeten zijn.

“Zouden die nu al dat eten al meehebben aan boord?” vraagt Marie. “Alle eieren zijn al aan boord”, antwoord Gert daarop. Daarbij gaat hij er vanuit dat elke passagier dagelijks gemiddeld één ei eet, waardoor er 6.000 eieren per dag worden klaargemaakt. Voor een week zouden er dus 42.000 eieren aan boord zijn.

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...