‘De Verhulstjes’: Marie schrikt van griezelige masker van Pluisje uit ‘De 3 Biggetjes’

Na enkele dagen op een nostalgische trip naar een camping in de Ardèche trekt de familie Verhulst opnieuw naar hun thuisbasis in Antwerpen. Daar moet er uiteraard gewerkt worden. Voor Marie wil dat zeggen dat ze moet beginnen aan de voorbereiding op de musical De 3 Biggetjes van K3, maar haar masker van Pluisje is niet helemaal wat ze ervan verwacht had.

De vakantie van Gert, Ellen, Viktor en Marie zit erop. In de Ardèche konden we onder andere zien hoe ze op de camping gingen kajakken, vissen, foto’s namaken en gaan eten. Maar nu is het dus tijd om opnieuw te gaan werken.

De 3 Biggetjes

Voor Marie wil dat zeggen dat ze kan beginnen aan de repetities voor de musical De 3 Biggetjes. Afgelopen zomer raakte bekend dat de huidige K3 die legendarische musical zal terugbrengen. Van hen kregen we deze zomer al de vernieuwde kostuums te zien tijdens hun optreden in Tien Om Te Zien, maar de rest van de cast moet zijn kostuum én masker nog ontdekken.

Marie Verhulst zal in De 3 Biggetje de rol van het konijn Pluisje op zich nemen. Bij het passen van dat masker schrikt ze echter, want het ziet er toch iets akeliger uit dan verwacht. “Het had iets weg van It (of de clown Pennywise, red.)”, zegt ze. “Ik denk dat ik de mensen schrik ga aanjagen.”

Aangepast

Uiteindelijk blijkt Marie niet alleen te zijn met die gedacht, want recent raakte al bekend dat het masker van Pluisje licht is aangepast. “Iedereen probeerde me te overtuigen dat ik schattig was, maar ik vond het op het randje van griezelig”, zei daarover in HLN.

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...