‘De Verhulstjes’: Familie gaat eten in Likoké, het restaurant van Piet Huysentruyt

Het is tijd voor de tweede aflevering van De Verhulstjes en ook die speelt zich nog steeds af op de camping is de Ardèche waar Gert Verhulst zijn jeugdvakanties doorbracht. Deze keer op de agenda: vissen, kajakken en een etentje.

Sinds vorige week kunnen we opnieuw binnenkijken bij de familie Verhulst in De Verhulstjes. De eerste aflevering begon in het buitenverblijf van de familie in Saint-Tropez, maar we kregen te zien hoe ze naar minder luxueuze oorden trokken. Gert wilde namelijk al lang terugkeren naar de camping waar hij z’n jeugdvakanties doorbracht en die zal opnieuw centraal staan in de tweede aflevering van het seizoen.

Kajakken, vissen en eten

In een eerdere teaser kregen we al te zien hoe Gert, Viktor, Marie, Ellen en Leo willen gaan kajakken. Dat blijkt uiteindelijk niet helemaal naar de zin van Leo, waardoor ook Ellen aan de kant moet blijven.

Daarnaast krijgen we ook te zien hoe Gert wil gaan vissen. Hij begint aan die missie met zijn zoon “het loze vissertje” Viktor en samen kopen ze een visbewijs en proberen ze iets aan hun haak te krijgen.

De vangst valt uiteindelijk wat tegen en dus besluit de familie Verhulst uit eten te gaan. Dat doen ze in het restaurant van Piet Huysentruyt, Likoké genaamd. Daar toont Viktor al snel dat hij vol verrassingen zit met een lesje in tafeletiquette, tot grote verbazing van Marie.

Bekijk hier de preview van De Verhulstjes:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...