‘De Verhulstjes’: Gert belt James Cooke en die trakteert hem meteen op een liveconcert

Sinds enkele weken kan je op Play4 terecht voor het vijfde seizoen van De Verhulstjes. Daarbij krijgen we niet alleen iedere zondag een nieuwe aflevering te zien, maar zijn er ook enkele fragmenten die enkel online verschijnen. Daarin zien we het moment waarop Gert, Ellen, Viktor en Marie ontdekken dat zangeres Tina Turner is overleden. Daarop besluiten ze grote fan én imitator James Cooke te bellen.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes ging begin deze maand van start op Play4. Daarin konden we tot nu toe de familie hoofdzakelijk bezig zien op een camping in de Ardèche.

Tina Turner

Afgelopen zondag zagen we daar hoe Gert, Ellen, Viktor en Marie – na een nogal magere visvangst van de mannen – gingen gaan eten in Likoké, het restaurant van Piet Huysentruyt. Tijdens dat restaurantbezoek vernam de familie Verhulstjes blijkbaar ook droevig nieuws. In een extra fragment van GoPlay zien we namelijk hoe Viktor op zijn smartphone ziet dat zangeres Tina Turner is overleden.

Meteen is het voor iedereen duidelijk dat ze James Cooke moeten bellen, maar die blijkt al lang op de hoogte te zijn. Hij krijgt dan ook de kans om een beruchte, maar ook wat bedenkelijke, imitatie te doen van de ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’. James zorgt zonder nadenken voor een wel heel nasale versie van The Best. Dat hij op een vliegtuig zit en er dus heel wat volk rondom hem zit, lijkt hem daarbij maar weinig uit te maken. “Het is beter dan zijn Mister Bean-imitatie”, reageert Viktor veelzeggend.

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...