‘De Verhulstjes’: Familie raakt Viktor opnieuw kwijt in Noorwegen

In De Verhulstjes zit de familie Verhulst nog steeds in Noorwegen op cruise. Daar staan uiteraard ook heel wat activiteiten gepland, maar daarbij duikt wel een probleempje op. Viktor Verhulst verdwijnt namelijk regelmatig, al ziet hij dat zelf een beetje anders.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes bracht ons al in Saint-Tropez, op een camping in de Ardéche, in België en momenteel op cruise in Scandinavië. Die vertrok in Kiel, Duitsland en gaat door – langs onder andere Kopenhagen – tot Flåm in Noorwegen.

Viktor verdwenen

Ondertussen zitten Gert, Ellen, Viktor en Marie al enige tijd in Noorwegen en daar gaan ze even aan wal voor een nieuwe activiteit. Na wat vrij rond te hebben kunnen lopen, moet de familie daarvoor mee met een gids. Op dat moment komen ze echter tot de vaststelling dat Viktor wéér is verdwenen. Lichte paniek dus, want Marie blijft maar roepen naar haar broer terwijl Ellen hem uiteindelijk toch telefonisch weet te bereiken.

“Ik was gewoon even in een winkeltje, maar jullie panikeren altijd zo direct, want we moesten toch wachten op die gids”, blijkt Viktor er zelf heel gerust in te zijn. Ondertussen blijkt hun gids wel alweer verdwenen. “Oei, die ziet er slecht gezind uit”, roept Marie als ze hun gids dan toch terugvinden.

Uiteindelijk lijkt alles toch goed te komen en krijgen Gert, Ellen, Viktor en Marie een wel heel opvallende outfit om op bootexcursie te gaan. “Wij stonden met die pakken, maar met wat staan wij niet?”, vraagt Gert aan Viktor.

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...